luni, 2 iunie 2014

Ultima GARSONIERA. OFERTA PROMOTIONALA. Ideala birou pozitionata la un parter inalt Decebal-Cafeneaua Zvon bloc nou 2014

Va prezentam Proiectul Neofort Rezidential 7 situat in Zona Decebal.
Neofort Biz va ofera spre vanzare apartamente in proiectul Neofort Rezidential 7, situat in sectorul 2 in zona Decebal. Blocul este retras de zgomotul si agitatia orasului. Majoritatea constructiilor din zona au regim de inaltime P+1. Vederea din apartamente nu este obturata de alte blocuri. Mijloacele de transport la intersectia dintre Bulevardul Decebal si strada Delea Noua sunt la o distanta de 150m-200m. Statia de metrou Piata Muncii este la 4-5 minute de mers pe jos sau la o statie de autobuz/tramvai. Blocul cuprinde un total de 19 apartamente cu bucatarie inchisa. Pe fiecare nivel sunt cate 4-5 apartamente de 2 camere, 3 camere si garsoniere. Toate apartamentele au bucatarie inchisa, dar exista si posibilitatea transformarii lor in open-space.
Viitorul cumparator va putea opta pentru apartamente noi decomandate sau apartamente semidecomandate, mai mici sau mai spatioase, cu bucatarie deschisa sau inchisa, cu acces dublu in balcon din living si dormitor sau doar din living. Pretul garsonierelor este cuprins intre 45000-57000 euro. Pretul apartamentelor de 2 camere este intre 59900-77500 euro. Pretul apartamentelor de 3 camere este intre 110000-125000 euro. In ceea ce priveste finisajele, gama este foarte variata. Pentru fiecare finisaj sau obiect sanitar oferim un buget generos. Clientul nostru va hotari ce finisaje isi doreste, astfel fiecare apartament va fi personalizat 100%. Centrala termica este marca Ariston, iar bateriile din baie si bucatarie sunt marca Grohe. Pentru confortul si linistea clientilor nostri am ales tamplarie premium marca Veka cu 5 camere de izolare si un pachet de 3 foi de sticla tratate, izolatia termica si fonica fiind sporita cu 70%. Un aspect foarte important este ca toata zidaria este realizata din caramida Porotherm. Pentru peretii interiori, caramida are o grosime de 10 cm, iar la exterior, caramida are o grosime de 20 cm. Peretii exteriori sunt captusiti cu polistiren de 10 cm. La constructia blocului nu s-a folosit rigips sau BCA. Toate camerele au forma patrata fara stalpi sau grinzi vizibile ce ar putea avea un impact vizual neplacut. Constructia are structura unui bloc nou rezistent la seism: regim de inaltime mic, amprenta la sol pe o suprafata mare, structura de stalpi si grinzi din beton armat si fundatie cu o adancime de 9 m (piloti). Ansamblu Rezidential 7 a obtinut clasa energetica A.
Tipuri apartamente:
  De 3 camere (ultimele 2 unitati)
  Pret 135000 euro cu TVA inclus​  
  Suprafata utila: 95 mp + 60 mp terasa
  Studiouri A (ultima unitate)
  Pret 39000 euro cu TVA inclus​
  Suprafata utila: 28 mp  
  


Decebal, Calea Calarasi, rond Alba Iulia, Cafeneaua Zvon, Matei Voievod,Unirii


                   Click pentru contact





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu