miercuri, 10 decembrie 2014

Neofort Rezidential-Apartartament 4 camere bloc nou 2011 etajul 3/7 ,111 mp utili, Decebal, Zvon Cafe

Neofort Biz va ofera spre vanzare un apartament de 4 camere in bloc constructie 2011. Pentru o vizionare virtuala va rog sa vizionati filmul video din cadrul anuntului. Blocul se afla in zona Decebal la o distanta de 250 metri catre Delea Noua. Blocul este locuit in totalitate. Utilitatile sunt contorizate individuat. Apartamentul este impartit foarte bine, are 2 grupuri sanitare si 2 balcoane. Baia mare este in dormitorul principal. Bucataria este momentan deschisa dar poate fi inchisa foarte usor. Zona este foarte linistita si ferita de zgomotul din bulevard. Apartamentul este ideal pentru o familie cu 2-3 copii. Metroul Piata Muncii se afla la o distanta de 450-500 metri. La subsolul blocului se afla locurile de parcare.

Apartamentul a fost inchiriat pentru o perioada de 2 ani. In momentul in care viitorul cumparator se decide pentru achizitie, apartamentul va fi egienizat si zugravit dupa placul cumparatorului. La subsolul blocului se afla locurile de parcare.


Consultanta
 consultanta in achizitii de unitati sau portofolii de proprietati imobiliare in ansamblu rezidential
In acest sens siteul nostru gazduieste mai multe pagini dedicate importantei rentabilitatii unei achizitii de apartamente sau portofolii de apartamente in ansambluri rezidentiale noi. In general piata apartamentelor noi prin preturile practicate, califica in mare masura clientela. In general clientii nostri sunt persoane cu o educatie peste medie, in general oameni de afaceri sau angajati cu retributii financiare peste medie. Tocmai pentru ca acest tip de clienti inteleg, ca o achizitie totdeauna pe langa satisfacerea unei nevoi, trebuie sa comporte si o componenta investitionala, am ales sa lucram si sa dezvoltam Ansambluri Rezidentiale cu un grad de performanta crescuta si cu o atractibilitate investitionala sporita. Aici o sa amintim ca in alegerea solutiei de dezvoltare imobiliara tinem cont de doua componente primordiale Locatie si Pret. In general cei ce aleg sa cumpere apartamente sau pachete intregi de apartamente in complexurile noastre, se ghideaza dupa o componenta foarte elocventa a rentabilitatii si anume dupa YIELD-ul obtinut. In practica internationala, de regula Yieldul acceptat porneste de la 6%, noi oferim procente de pana la 7.7%. 

http://www.ansamblu-rezidential-nou.ro/


         Click pentru contact





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu