miercuri, 2 octombrie 2019

Neofort Rezidential 8 zona TEPES VODA - POPA NAN - FAZA 3

Va prezentam Proiectul Neofort Rezidential 8 Faza 3 situat in Zona Calea Calarasilor - Traian - Tepes - Popa Nan situat in sectorul 2 in zona Popa Nan la cateva minute de mijloacele de transport in comun cat si la 10 minute de metroul Piata Iancului. Blocul este retras de zgomotul si agitatia orasului. Majoritatea constructiilor din imprejurimi au regim de inaltime P+1, astfel vederea din apartamente nu este obturata de alte blocuri.
Blocul este construit pe cadre si diafragme din beton armat cu umplere din caramida Porotherm 30cm, iar termosistemul va fi din Izolatie cu polistiren ignifugat de 100mm si vopsea decorativa, completat de tamplarie PVC cu 5 camere Salamander, regimul de inaltime este de P+2+MComplexul Neofort Rezidential 8 are in componenta 12 apartamente, 3 unitati de 2 camere si 9 unitati de 3 camere, cu bucatarie inchisa sau open-space.  Pe fiecare etaj sunt dispuse 4 apartamente, iar aceasta configuratie va garanteaza o intimitate sporita, completata si de numarul foarte mic de vecini. Accesul este foarte facil si se realizeaza direct din strada.
Pentru fiecare finisaj sau obiect sanitar oferim un buget generos. Centrala termica este 24kw de la Immergas, iar bateriile din baie si bucatarie sunt marca Romstal. Un aspect foarte important  este ca toata zidaria este realizata din caramida Porotherm. Pentru peretii interiori, caramida are o grosime de 11.5 cm. La constructia blocului nu s-a folosit rigips sau BCA. Toate apartamentele din proiect se vor preda la cheie, cu finisaje personalizate. Finisajele reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui complex şi unul dintre lucrurile cela mai importante pe care am pus dintotdeauna preţ, iar materialele de construcţie pe care le-am ales sunt dintre cele mai performante şi au rolul de a asigura confortul şi a oferi senzatia de relaxare necesara după o zi plină de evenimente.. Constructia are structura unui bloc nou rezistent la seism: regim de inaltime mic, amprenta la sol pe o suprafata mare. 
Pentru clientii nostri, compania Neofort Biz ofera consultanta de specialitate pe toata durata procesului de achizitionare a unei locuinte. De asemenea, avand in vedere experienta vasta in domeniul imobiliar, compania noastra vine in prezent in sprijinul acelor clienti care doresc sa achizitioneze o proprietate prin contractarea unui credit bancar, punand la dispozitia acestora un consultant bancar. Rolul acestuia va fi acela de a inlesni relatia ulterioara a clientului cu banca, prin oferirea tuturor informatiilor necesare de la bun inceput. Clientul va putea beneficia de  calculul necesar pentru a determina suma totala pe care o va putea contracta in functie de veniturile si situatia acestuia, va putea primi oferte personalizate de la mai multe banci astfel incat alegerea bancii care va fi utilizata apoi sa fie cea mai buna optiune pentru acesta, si va fi alaturi de client pana la semnarea cu succes a contractului de creditare, va fi alaturi de client cu sfaturi si solutii pentru toate situatiile care pot aparea pe parcurs, urmarind ca scop final semnarea cu succes a contractului de creditare.
Proiectul Neofort Rezidential 8 va obtine clasa energetica A.

ansamblu rezidential, apartamente bloc nou, apartamente zona centrala


Andrei BULIBASESCU
Reprezentant Birou Vanzari

Neofort BIZ
11, Pictor Theodor Aman, District 1
Bucharest, Code 010776


Business     +40.21.528.0660
Fax              +40.21.528.0661
Cell              +40.75.809.0903

E-mail   andrei.bulibasescu@neofort-biz.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu