marți, 12 iunie 2018

Ansamblul Neofort Rezidential 59 zona METROU MIHAI BRAVU bloc nou sector 3

Avem placerea de a va prezenta Ansamblul Neofort Rezidential 59 situat in sectorul 3, Zona  METROU MIHAI BRAVU. Complexul rezidential este compus dintr-un bloc cu un regim de inaltime , D + P + 4E, totalizand un numar de 54 de Studio-uri, apartamente de 2 si 3 camere, cu un amplasament ideal pentru orice tip de familie , avand vedere catre Parcul Natural Vacaresti  si acces foarte rapid catre Statia de metrou Mihai Bravu, la o distanta de 400 metri. Planul conceptual al proiectului are la baza o strategie clara, bine definita si foarte atent conceputa, care consta in crearea si implementarea unui produs imobiliar care sa intruneasca urmatoarele caracteristici: zona usor accesibila, pret corect, compartimentare reusita si functionala, bucatarie inchisa, balcoane cu dimensiune potrivita si rezonabila, regim de inaltime mic, materiale de constructie si finisaje premium.
Proiectul Neofort Rezidential 59 SPLAIUL UNIRII -  METROU MIHAI BRAVU se evidentiaza prin calitatea constructiilor si pozitionarea excelenta. Structura de rezistenta este realizata pe radier general , diafragme si grinzi de beton, iar inchiderile vor fi din caramida Porotherm de 250mm la exterior si 115mm la interior. Izolatia blocului este realizata din polistiren expandat de 100 mm, iar tamplaria va fi din PVC Salamander STREAMLINE gri antracit cu 3 foi de geam termoizolant LOW-E.
Concret, am analizat pana in cel mai mic detaliu cerintele clientilor din anii precedenti si am realizat un proiect ce satisface pretentiile a celor peste 90% dintre cumparatori din piata de profil. Blocul va dispune de pod acoperit cu Tabla LINDAB, astfel apartamentele de la ultimul etaj vor beneficia de o izolatie suplimentara hidro si termica. Holurile si casa scarii vor fi placate integral cu granit.
Proiectul are in componenta garsoniere de vanzare, apartamente de 2 si 3 camere , cu suprafete intre 33,55 mpu si 71,50 mpu, perfect decomandate, cu bucatarii mari si inchise. Preturile  incep de la 37238 euro pentru garsoniere, 42000 euro pentru apartamentele de 2 camere, respectiv 81950  euro pentru apartamente de 3 camere. In cazul in care se doreste , pot fi achizitionate locuri de parcare supra-terana la pretul de 5000 euro cu TVA inclus. Blocul va dispune de 65 de locuri de parcare. Apartamentele vor fi predate - Octombrie 2018.
Toate apartamentele vor beneficia de centrala proprie , contorizare individuala pentru apa , gaz si electricitate, finisaje personalizate (gresie , faianta , parchet , usi de interior , obiecte sanitare).
Ansamblul Neofort Rezidential 59 va respecta cerintele de construire necesare incadrarii in clasa de eficienta energetica A.


                                                                             Click pentru contact










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu