miercuri, 27 iunie 2018

Neofort 57- Ap 3 camere bloc 2018, etajul 3/6, 2 grupuri sanitare, 138000 euro


OCAZIE rara oferita de ansamblul rezidential amplasat in zona ultracentrala, care asigura in acelasi timp atat linistea cat si privelistea unei zona rezidentiale de case si vile, la un pret competitiv. In virtutea locatiei sale deosebite (zona istorica Tepes Voda - Traian - Popa Nan, complexul beneficiaza de numeroase centre comerciale in preajma si mijloace de transport in imediata apropiere. Blocul de locuinte va fi edificat in regim de inaltime de 2S+D+P+5ER. Ansamblul are in componenta sa 65 de apartamente, garsoniere, 2, 3 si 4 camere. Blocul are o scara principala realizata dupa un design inovator ce permite iluminarea naturala din zona cupolei, 2 lifturi de viteza cu pereti din sticla, ce permit o vedere completa la 360 grade, 62 locuri de parcare in cele doua subsoluri ale blocului. Structura pe cadre, stalpi si diafragme din beton armat. Toti peretii sunt din caramida Porotherm, la exterior 25 cm si 10 cm la interior. Peretii dintre apartamente sunt de 25 cm. Tamplaria este tip termopan cu 3 foi de sticla si profil cu 7 camere de izolare marca Salamander, culoare gri antracit.

Apartamentul de 3 camere are o suprafata de 76 mp utili, 95,9 mp construiti, pozitionat pe etajul 3, 2 grupuri sanitare, 2 terase.
Apartamentul este complet finisat cu gresie, faianta, parchet, centrala de apartament Ariston, usa exterioara metalica Pinum, usi interioare Pinum, echipare grupuri sanitare cu obiecte Hans Grohe, AC.

Apartamentul se vinde de la persoana fizica.
Blocul fiind nou, in curs de contractari finale, apartamentul nu a fost locuit, perfect functional, complet finisat, baile utilate, disponibilitate imediata.
Pretul include TVA.
Se poate achizitiona si cu credit bancar.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu